Selecteer een pagina

OVER FLEUR

Fleur heeft civiel recht in Groningen gestudeerd en is sinds 1998 advocaat. Zij heeft zich vanaf het begin van haar carrière als advocaat bij BarentsKrans toegelegd op het arbeids- en ambtenarenrecht. Zij heeft daarnaast jarenlang in de civiele cassatiepraktijk gewerkt, waarin zij ook arbeidsrechtelijke cassatiezaken behandelde. Naast haar werk als (cassatie)advocaat was Fleur ook docent Sociale zekerheidsrecht aan de Haagse Hogeschool.

In 2005 heeft Fleur de advocatuur en Nederland verlaten. Zij heeft vervolgens een aantal jaren in Istanbul, Turkije gewoond en heeft daar gewerkt als docent Nederlands en als zelfstandig jurist. Na haar terugkeer naar Nederland in 2014 is Fleur opnieuw advocaat geworden en heeft zij als advocaat arbeidsrecht en ambtenarenrecht achtereenvolgens gewerkt bij Haagstate Advocaten en Valegis Advocaten.

Fleur heeft de postdoctorale Grotius opleiding Arbeidsrecht in 2015 afgerond en is lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland), de VHAA (Vereniging Haagse Arbeidsrechtadvocaten), de VA&R (Vereniging Ambtenaar & Recht) en de VARO (Vereniging van Advocaten en Rechtsbijstandverleners in het Onderwijs). Fleur treedt regelmatig op als docent over arbeidsrechtelijke onderwerpen, onder andere voor de Stichting Permanente Opleiding Orde van Advocaten ’s-Gravenhage.

Fleur is lid van verschillende netwerken en zij is actief in de klassieke muziekwereld. Zij is lid van het Residentie Bach Koor en is bestuurslid van de Stichting Festival Classique.

Betrokken & Toegankelijk